Retourbeleid

Retouren & Terugbetaling

Mag ik mijn artikelen retourneren? 

Vanzelfsprekend! Je mag rustig over de aankoop nadenken en de ontvangen artikelen beoordelen. Let op, je mag de artikelen alleen bekijken en binnenshuis passen om de aankoop te beoordelen. Je mag de artikelen niet gebruiken. Alleen nieuwe, ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen retour worden gezonden op basis van het herroepingsrecht.

McGeorge verkoopt aan particulieren, deze retourvoorwaarden zijn uitsluitend bedoeld voor particuliere aankopen. 

Retourvoorwaarden

  • McGeorge heeft een retourtermijn van 30 dagen.

De retourtermijn gaat in op de dag dat je de gehele order hebt ontvangen. Zijn er artikelen uit een order later door ons geleverd of na geleverd dan gaat op de dag van de laatst ontvangen levering de retour termijn in.

  • De artikelen zijn nieuw, ongebruikt en onbeschadigd.

 

Retourkosten

  • De retourkosten zijn voor eigen rekening wanneer je retourneert zonder opgaaf van reden. Na beoordeling van de artikelen ontvang je van ons een creditnota per email en storten wij het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventueel initiëel betaalde verzendkosten, terug.

 

Terugbetalingsbeleid

  • Na verwerking van uw retour ontvangt u van ons een creditnota per email. Vanaf de creditnota datum ontvangt u het totaal te crediteren bedrag uiterlijk binnen 7 dagen op uw bankrekening. 
  • Heeft u de order via Paypal betaald dan ontvangt u het totaal te crediteren bedrag uiterlijk binnen 7 dagen op uw Paypal rekening.

 

Hoe retourneer ik de artikelen

  • Stuur ons een email op tilburg@mcgeorge.nl en je ontvangt van ons een retournummer en adres. Is het een retour vanwege service (bijvoorbeeld een klacht of ruiling) dan ontvangt u van ons een retourlabel zodat u de artikelen gratis naar ons kunt opsturen.
  • TIP: bij hogere order bedragen is het verstandig een retour optie met tracking code te kiezen.

 

Hoe snel is mijn retour verwerkt

  • Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen je retour te hebben verwerkt. Dan ontvang je een email van ons met de creditnota en verwachte terugbetaal datum. Meestal binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour. Dit kan deels afhangen via welk betaalmiddel je de order hebt betaald. PayPal en iDeal zijn binnen 1 werkdag verwerkt, Creditcard duurt enkele werkdagen.